Herhaling startscholing – Eerstelijns oogheelkunde met tweedelijns kennis

Picture

Vanaf 1 juni 2019 biedt star-shl in samenwerking met Franciscus Gasthuis & Vlietland, Gezond op Zuid, IZER, het Oogziekenhuis Rotterdam, Zilveren Kruis, LHV-kring Rotterdam en ZONBOOG het product: Eerstelijns oogonderzoek. Huisartsen en oogartsen hebben de handen ineen geslagen om dit oogonderzoek, uitgevoerd door de optometrist, op de locatie van star-shl vorm te geven. Het eerstelijns oogonderzoek betekent voor de patiënt: kwalitatief goede zorg, korte toegangstijden en geen belasting van het eigen risico.

In deze herhaling startscholing gaan oogartsen Ivan Gan en Caroline Storimans in op wat u als huisarts van dit onderzoek mag verwachten? Welke verwijscriteria zijn er voor het onderzoek en waarom? Hoe verloopt het proces en wat is het kwaliteitskader?
Daarnaast zullen de oogartsen u bijpraten over een aantal veel voorkomende oogaandoeningen in de huisartsenpraktijk en wat u als huisarts zelf kunt doen in uw praktijk (eventueel na advies van de optometrist).

Doelgroep

Huisartsen

Datum & locatie

Donderdag 10 oktober 2019

IZER, Vlambloem 61, Rotterdam

Tijd

17:30 tot 21:00 uur

Programma

17:30 uur: ontvangst en registratie met broodjesbuffet.
18:00 uur: aanvang scholing
19:30 uur: pauze
19:45 uur: vervolg scholing
21:00 uur: einde scholing

Kosten & accreditatie

Er zijn geen kosten verbonden aan deze scholing.
Bij verzuim en afmeldingen korter dan twee werkdagen voor aanvang van de scholing worden kosten in rekening gebracht. Kosten huisarts: 50 euro.

De KNMG heeft 3 punten toegekend aan deze nascholing.

Inschrijven

Inschrijven kan, zolang er plaatsen beschikbaar zijn, door onderstaand formulier in te vullen.

 
  • Eerstelijns oogheelkunde, 10 oktober 2019